Wilfred Genee tegen Hans Kraay jr.: 'Het ziet er niet uit!

Wilfred Genee tegen Hans Kraay jr.: 'Het ziet er niet uit!

Wilfred Genee tegen Hans Kraay jr.: 'Het ziet er niet uit! Er is een discussie gaande of Ajacied Dusan Tadic in de wedstrijd tegen Willem II een rode kaart had moeten hebben voor een slaande beweging. Hans Kraay jr. doet perfect voor waarom dat niet het geval is. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting Willem II - Ajax Bekijk deze video »
TV

Er is een discussie gaande of Ajacied Dusan Tadic in de wedstrijd tegen Willem II een rode kaart had moeten hebben voor een slaande beweging. Hans Kraay jr. doet perfect voor waarom dat niet het geval is.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee tegen Hans Kraay jr.: 'Het ziet er niet uit! of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.