Verdachten juwelenroof Connie Witteman in hoger beroep

Verdachten juwelenroof Connie Witteman in hoger beroep

Afgelopen zomer werd het leven van voormalig showbizdiva Connie Witteman wreed opgeschrikt toen juwelen met een waarde van 2,8 miljoen euro uit haar huis werden ontvreemd. Vandaag blijkt dat twee van de drie verdachten van de roof in hoger beroep gaan.

Zware straffen
Mede dankzij het verspreiden van videobeelden konden al snel drie verdachten worden opgepakt. Nu blijkt dat twee daarvan in hoger beroep gaan tegen de uitspraak van de rechtbank in februari. Daar werden de verdachten tot respectievelijk twee jaar, één jaar en een half jaar veroordeeld.

Camerabeelden onduidelijk
De advocaat van een van de verdachten laat weten in 6Inside: "Mijn cliënt stelt onschuldig te zijn aan het feit dat hij de woninginbraak heeft gepleegd. Het sterkste bewijsmateriaal dat justitie in handen heeft zijn camerabeelden maar wij vinden die beelden veel te onduidelijk om daar mijn cliënt aan te koppelen."

Emotioneel erdoorheen
Eigenlijk wil Connie er niet meer over praten maar voor Albert Verlinde, haar buurman, maakt ze uiteraard een uitzondering: "Ik hoor nu pas dat er een hoger beroep is. Ik ben nergens bij. Ik ben een slachtoffer en heb het overgedragen aan de mensen wiens werk het is om dit op te pakken maar zit er wel nog steeds emotioneel doorheen." Ze heeft overigens nog geen schadevergoeding ontvangen. Bekijk het hele item hieronder.

Verdachten juwelenroof <em>Connie Witteman</em> in hoger beroep Afgelopen zomer werd het leven van voormalig showbizdiva Connie Witteman wreed opgeschrikt toen juwelen met een waarde van 2,8 miljoen euro uit haar huis werden ontvreemd. Vandaag blijkt dat twee van de drie verdachten van de roof in hoger beroep gaan. Zware straffenMede dankzij het verspreiden van videobeelden konden al snel drie verdachten worden opgepakt. Nu blijkt dat twee daarvan in hoger beroep gaan tegen de uitspraak van de rechtbank in februari. Daar werden de verdachten tot respectievelijk twee jaar, één jaar en een half jaar veroordeeld. Camerabeelden onduidelijkDe advocaat van een van de verdachten laat weten in 6Inside: "Mijn cliënt stelt onschuldig te zijn aan het feit dat hij de woninginbraak heeft gepleegd. Het sterkste bewijsmateriaal dat justitie in handen heeft zijn camerabeelden maar wij vinden die beelden veel te onduidelijk om daar mijn cliënt aan te koppelen." Emotioneel erdoorheenEigenlijk wil Connie er niet meer over praten maar voor Albert Verlinde, haar buurman, maakt ze uiteraard een uitzondering: "Ik hoor nu pas dat er een hoger beroep is. Ik ben nergens bij. Ik ben een slachtoffer en heb het overgedragen aan de mensen wiens werk het is om dit op te pakken maar zit er wel nog steeds emotioneel doorheen." Ze heeft overigens nog geen schadevergoeding ontvangen. Bekijk het hele item hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Albert Verlinde reageert op kritiek 6 Inside Bekijk deze video »
TV :
Verdachten juwelenroof Connie Witteman in hoger beroep
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verdachten juwelenroof Connie Witteman in hoger beroep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen