Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker

Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker

Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker Fans hebben er even op moeten wachten, maar hij is er eindelijk: de gloednieuwe teaser van Star Wars: Episode IX. Star Wars: The Rise of Skywalker is de derde film uit de 'nieuwe trilogie' en betekent het einde van de Skywalker-verhalen. The Rise Of The SkywalkerHiermee is gelijk de titel van de film bekendgemaakt. De teaser werd gelanceerd tijdens de Star Wars Celebration Chicago 2019, dat werd georganiseerd door Stephen Colbert. De film Star Wars: The Rise of Skywalker komt uit in december. Voor de Star Wars fans, luister goed Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste trailer van de film Once Upon a Time In Hollywood van Quentin Tarantino Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker

Fans hebben er even op moeten wachten, maar hij is er eindelijk: de gloednieuwe teaser van Star Wars: Episode IX. Star Wars: The Rise of Skywalker is de derde film uit de 'nieuwe trilogie' en betekent het einde van de Skywalker-verhalen.

The Rise Of The Skywalker
Hiermee is gelijk de titel van de film bekendgemaakt. De teaser werd gelanceerd tijdens de Star Wars Celebration Chicago 2019, dat werd georganiseerd door Stephen Colbert.

De film Star Wars: The Rise of Skywalker komt uit in december.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV