Ellie Op Patrouille gemist? Ellie Lust geraakt door bendeleden

Ellie Op Patrouille gemist? Ellie Lust geraakt door bendeleden

We kennen Ellie Lust als een stoere politievrouw die nergens bang voor lijkt te zijn en haar emoties voor zich houdt. In Ellie Op Patrouille zien we ook een andere kant van haar. Gisteravond was ze in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in El Salvador, en wat ze daar zag ontroerde haar behoorlijk.

Levensgevaarlijke bendes
Lust gaat op bezoek in een gevangenis waar voormalig bendeleden hun leven willen beteren. Als ze ziet hoe al die bendeleden, die ooit elkaars vijanden waren, samen zingen en dansen, staat ze naar eigen zeggen met een 'dikke keel'. 'Ik ben niet zo goed in huilen, maar het raakte mij behoorlijk wat hier gebeurde.' En dat is duidelijk te zien aan Lust.

Ellie Op Patrouille is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie Op Patrouille terugkijken bij Gids.tv.

Ellie Op Patrouille gemist? Ellie Lust geraakt door bendeleden We kennen Ellie Lust als een stoere politievrouw die nergens bang voor lijkt te zijn en haar emoties voor zich houdt. In Ellie Op Patrouille zien we ook een andere kant van haar. Gisteravond was ze in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in El Salvador, en wat ze daar zag ontroerde haar behoorlijk. Bekijk trailer nieuw seizoen Ellie Op Patrouille Bekijk deze video » Levensgevaarlijke bendesLust gaat op bezoek in een gevangenis waar voormalig bendeleden hun leven willen beteren. Als ze ziet hoe al die bendeleden, die ooit elkaars vijanden waren, samen zingen en dansen, staat ze naar eigen zeggen met een 'dikke keel'. 'Ik ben niet zo goed in huilen, maar het raakte mij behoorlijk wat hier gebeurde.' En dat is duidelijk te zien aan Lust. Ellie Op Patrouille is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie Op Patrouille terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ellie Op Patrouille gemist? Ellie Lust geraakt door bendeleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, zingen, gevangenis, bendes, el salvador, gemist, steden, npo, zondag, eerste aflevering, tv-programma, salvador, bendeleden, vijanden, emoties, keel, dansen, ellie lust, criminele bendes, npo 1, avrotros, lust, terugkijken, ellie op patrouille, huilen, bang, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.