Alistair Overeem wint UFC wedstrijd in Sint Petersburg

Alistair Overeem wint UFC wedstrijd in Sint Petersburg

<em>Alistair Overeem</em> wint <em>UFC</em> wedstrijd in Sint Petersburg In het MMA-evenement van de UFC in het Russische St. Petersburg wint Alistair Overeem de zwaargewichtwedstrijd tegen Aleksei Oleinik. De Nederlandse ex-kickbokser versloeg zijn Russische opponent in één ronde via een TKO. De kans is groot dat Overeem hierna opnieuw tegen een Rus vecht. Na het gevecht gaf Overeem aan graag tegen Alexander Volkov te willen vechten. Die partij stond al eens op het programma, maar toen trok Volkov zich terug. Bekijk hier welke andere UFC-partijen eerder vanavond werden uitgevochten. Alistair Overeem wil revanche in 2018 Bekijk deze video »
Sport :
Alistair Overeem wint UFC wedstrijd in Sint Petersburg

In het MMA-evenement van de UFC in het Russische St. Petersburg wint Alistair Overeem de zwaargewichtwedstrijd tegen Aleksei Oleinik. De Nederlandse ex-kickbokser versloeg zijn Russische opponent in één ronde via een TKO.

De kans is groot dat Overeem hierna opnieuw tegen een Rus vecht. Na het gevecht gaf Overeem aan graag tegen Alexander Volkov te willen vechten. Die partij stond al eens op het programma, maar toen trok Volkov zich terug.

Bekijk hier welke andere UFC-partijen eerder vanavond werden uitgevochten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alistair Overeem wint UFC wedstrijd in Sint Petersburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV