Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race 2019 (bekijk laatste kilometers hier)

Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race 2019 (bekijk laatste kilometers hier)

Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race 2019 (bekijk laatste kilometers hier) Bekijk hier alle hoogtepunten van de Amstel Gold Race 2019 De hoogtepunten van de Amstel Gold Race 2019 Bekijk deze video » Mathieu van der Poel wint op zondag 21 april de Amstel Gold Race 2019. De Nederlandse renner van Corendon Circus wint in de laatste honderd meter in een bizarre finale de sprint van o.a. Julian Alaphilippe en Jacob Fuglsang. In de laatste twintig, dertig kilometer ontsnapte Julian Alaphilippe en hij kreeg gezelschap van Jakob Fuglsang. Kort daarna gingen Michal Kwiatkowski, Matteo Trentin en Michael Woods in de achtervolging. Alaphilippe en Fuglsang hadden al snel een voorsprong van 50 seconden te pakken op het peloton, n. Kwiatkowski en Trentin reden op 20 seconden van het leidende duo. Verschillende renners, onder wie Bauke Mollema en Van der Poel, ontsnapten - eigenlijk te laat - nog uit het peloton. In de bizarre finale kwamen zij nog terug en pakte Van der Poel uiteindelijk de winst. Amstel Gold Race 2019: De knotsgekke laatste kilometers van de koers Bekijk deze video »
Voetbal :

Bekijk hier alle hoogtepunten van de Amstel Gold Race 2019


Mathieu van der Poel wint op zondag 21 april de Amstel Gold Race 2019. De Nederlandse renner van Corendon Circus wint in de laatste honderd meter in een bizarre finale de sprint van o.a. Julian Alaphilippe en Jacob Fuglsang.

In de laatste twintig, dertig kilometer ontsnapte Julian Alaphilippe en hij kreeg gezelschap van Jakob Fuglsang. Kort daarna gingen Michal Kwiatkowski, Matteo Trentin en Michael Woods in de achtervolging.

Alaphilippe en Fuglsang hadden al snel een voorsprong van 50 seconden te pakken op het peloton, n. Kwiatkowski en Trentin reden op 20 seconden van het leidende duo.

Verschillende renners, onder wie Bauke Mollema en Van der Poel, ontsnapten - eigenlijk te laat - nog uit het peloton. In de bizarre finale kwamen zij nog terug en pakte Van der Poel uiteindelijk de winst.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race 2019 (bekijk laatste kilometers hier) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amstel gold race, bauke mollema, circus, race, achtervolging, finale, renners, jakob fuglsang, matteo trentin, mathieu van der poel, corendon, honderd, zondag, kilometer, amstel, sprint, michal kwiatkowski, aanval, trentin, julian alaphilippe, meter, duo, michael woods, winst, Te laat

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.