College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag 18 juni kun je kijken naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour. Deze keer neemt Caroline van der Plas plaats op het podium om allerlei vragen te beantwoorden. Twee jaar geleden was ze nog relatief onbekend, maar inmiddels is ze een van de meest invloedrijke politici van dit moment. Alle fragmenten uit deze uitzending Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (College Tour) Bekijk deze video » Van der Plas komt op voor de boerenVelen kunnen zich vast nog wel het moment herinneren dat Van der Plas twee jaar geleden in een tractor het Binnenhof op kwam rijden. Ze vertegenwoordigt de BoerBurgerBeweging en de afgelopen tijd is er veel gebeurd. Caroline doet er in Den Haag alles aan om de boeren te steunen en niet zonder succes. Wat is toekomst voor Nederlandse boer?Caroline begon met BBB met één zetel in de Tweede Kamer naar werd met de Provinciale Statenverkiezingen de grote winnaar. In College Tour wordt de politica door studenten aan de tand gevoeld: hoe ziet zij de toekomst van Nederland en de Nederlandse boer voor zich? Hoe houdt ze een gloednieuwe partij in de hand? En hoe gaat BBB in de provincies Nederland uit de stikstofcrisis halen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 18 juni 2023 om 21:02

Zondag 18 juni kun je kijken naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour. Deze keer neemt Caroline van der Plas plaats op het podium om allerlei vragen te beantwoorden. Twee jaar geleden was ze nog relatief onbekend, maar inmiddels is ze een van de meest invloedrijke politici van dit moment.

Van der Plas komt op voor de boeren
Velen kunnen zich vast nog wel het moment herinneren dat Van der Plas twee jaar geleden in een tractor het Binnenhof op kwam rijden. Ze vertegenwoordigt de BoerBurgerBeweging en de afgelopen tijd is er veel gebeurd. Caroline doet er in Den Haag alles aan om de boeren te steunen en niet zonder succes.

Wat is toekomst voor Nederlandse boer?
Caroline begon met BBB met één zetel in de Tweede Kamer naar werd met de Provinciale Statenverkiezingen de grote winnaar. In College Tour wordt de politica door studenten aan de tand gevoeld: hoe ziet zij de toekomst van Nederland en de Nederlandse boer voor zich? Hoe houdt ze een gloednieuwe partij in de hand? En hoe gaat BBB in de provincies Nederland uit de stikstofcrisis halen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's