Zaterdagavond kun je kijken naar de vierde aflevering van The Talent Scouts. Ook deze keer komen diverse talenten voorbij om te laten zien wat ze in huis hebben, maar de strijd wordt steeds spannender.

Minder plek in teams
De vijf scouts moeten allemaal de vier beste talenten in hun team zien te krijgen. Inmiddels zijn er al drie afleveringen geweest waarin zangers en zangeressen auditie deden, dus in de teams is steeds minder plek. Wie lukt het alsnog om een plek te bemachtigen bij Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming of Donnie?

Zingen voor geld
De talenten proberen indruk te maken met hun eigen versie van bekende hits. Elke scout heeft per auditie-aflevering 5.000 euro om te investeren. Met het geld moeten ze een talent zien over te halen om voor hun team te kiezen, hierbij speelt tactiek uiteraard een cruciale rol. Met het budget kunnen ze hun optreden perfectioneren. Per scout gaan twee talenten uiteindelijk naar de grote live finaleshow, de kijker bepaalt welk zangtalent de competitie wint. De scouts kunnen een mooi geldbedrag winnen voor een persoonlijk goed doel.