Ajax-ster Matthijs de Ligt koopt luxe appartement voor 1,2 miljoen euro

Ajax-ster Matthijs de Ligt koopt luxe appartement voor 1,2 miljoen euro

Ajax-ster Matthijs de Ligt koopt luxe appartement voor 1,2 miljoen euro Ajax-verdediger Matthijs de Ligt (19) scoort, naast op het voetbalveld, ook in de Amsterdamse huizenmarkt. Volgens Bekende Buren heeft De Ligt voor 1,2 miljoen euro een luxe driekamerappartement gekocht in de Amsterdamse museumbuurt. Voor het reuzebedrag krijgt De Ligt de beschikking over 94 vierkante meter ruimte, waar naast twee slaapkamers ook twee badkamers in te vinden zijn. Ook kan hij in zijn vrije uurtjes in de zomer lekker zonnen op zijn zonneterras. Voor zijn avondeten kan hij ook even langs bij Blushing, het restaurant van Gordon. Dat ligt namelijk op loopafstand. Gordon schittert als Dorothy tijdens opening hamburgerrestaurant Bekijk deze video » De Ligt verruild Abcoude nu dus voor Amsterdam. Het appartement biedt ook voldoende ruimte om samen te gaan wonen met zijn vriendin, Annekee Molenaar.
Nieuws :

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt (19) scoort, naast op het voetbalveld, ook in de Amsterdamse huizenmarkt. Volgens Bekende Buren heeft De Ligt voor 1,2 miljoen euro een luxe driekamerappartement gekocht in de Amsterdamse museumbuurt.

Voor het reuzebedrag krijgt De Ligt de beschikking over 94 vierkante meter ruimte, waar naast twee slaapkamers ook twee badkamers in te vinden zijn. Ook kan hij in zijn vrije uurtjes in de zomer lekker zonnen op zijn zonneterras. Voor zijn avondeten kan hij ook even langs bij Blushing, het restaurant van Gordon. Dat ligt namelijk op loopafstand.

De Ligt verruild Abcoude nu dus voor Amsterdam. Het appartement biedt ook voldoende ruimte om samen te gaan wonen met zijn vriendin, Annekee Molenaar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax-ster Matthijs de Ligt koopt luxe appartement voor 1,2 miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, huizenmarkt, Ajax, miljoen, buren, zomer, appartement, voetbalveld, voetballer, gordon, abcoude, molenaar, matthijs de ligt, ster, meter

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.