Mooi: zieke Jerney Kaagman geëerd met Lifetime Achievement Award (Shownieuws)

Mooi: zieke Jerney Kaagman geëerd met Lifetime Achievement Award (Shownieuws)

Zaterdag 12 augustus 2023 om 13:00

Jerney Kaagman was ooit een onmisbaar gezicht op de Nederlandse tv, maar nu is de zangeres al een langere tijd uit beeld. Ze is namelijk erg ziek. Kaagman lijdt al jaren aan de ziekte van Parkinson, dit maakte ze in 2012 bekend tijdens een interview met weekblad Weekend. Maar nu is ze even terug in de spotlight.

Lifetime Achievement Award
Jerney Kaagman heeft donderdag een Lifetime Achievement Award gekregen vanwege haar oeuvre. Kaagman werd bekend met de band Earth & Fire. Ze scoorde hits als Memories en Weekend. De groep ging in 1983 uit elkaar. De zangeres bracht daarna meerdere soloplaten uit. Kaagman was later voorzitter van Stichting Conamus, een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van Nederlandse muziek. Ook was de zangeres een van de juryleden bij de talentenjacht Idols.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Mooi: zieke <em>Jerney Kaagman</em> geëerd met Lifetime Achievement Award (Shownieuws) Jerney Kaagman was ooit een onmisbaar gezicht op de Nederlandse tv, maar nu is de zangeres al een langere tijd uit beeld. Ze is namelijk erg ziek. Kaagman lijdt al jaren aan de ziekte van Parkinson, dit maakte ze in 2012 bekend tijdens een interview met weekblad Weekend. Maar nu is ze even terug in de spotlight. Lifetime Achievement AwardJerney Kaagman heeft donderdag een Lifetime Achievement Award gekregen vanwege haar oeuvre. Kaagman werd bekend met de band Earth & Fire. Ze scoorde hits als Memories en Weekend. De groep ging in 1983 uit elkaar. De zangeres bracht daarna meerdere soloplaten uit. Kaagman was later voorzitter van Stichting Conamus, een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van Nederlandse muziek. Ook was de zangeres een van de juryleden bij de talentenjacht Idols. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Duncan Laurence en Wouter Hardy lijken de strijdbijl te hebben begraven Bekijk deze video » Video: deze bekende Nederlanders doen mee aan Expeditie Robinson 2023 Bekijk deze video » Zien: huwelijk Raymond van Barneveld en Julia Evans last-minute uitgesteld Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Wendy van Dijk in tranen door ontroerende video zoon Sem Bekijk deze video » Zien: Nicol Kremers onthult gedurfde nieuwe look na afronden therapie in Thailand Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer maakt volgers jaloers met gloednieuwe BMW Bekijk deze video » Video: Gordon furieus na seponeren aangifte tegen Evert Santegoeds Bekijk deze video » Video: Harry Styles en nieuwe liefde Taylor Russel gespot in Londen Bekijk deze video » Zien: Wolter Kroes is terug en heeft een nieuwe plaat! Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's