Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Casa Di Beau: André Hazes en Linda Hakeboom

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is alweer tijd voor de zesde aflevering van Casa di Beau. Er komen weer twee nieuwe bekende gasten langs voor een goed gesprek in de villa van Beau van Erven Dorens. Alle fragmenten uit deze uitzending Schokkend verhaal André Hazes in Casa Di Beau: ‘Ik verliet Monique na miskraam’ Bekijk deze video » André Hazes over onvervulde familie-belofte aan vader in Casa Di Beau: 'Allergrootste nachtmerrie' Bekijk deze video » André HazesDeze keer reizen André Hazes en Linda Hakeboom af naar Italië voor Casa di Beau. André Hazes maakte onlangs zijn muzikale comeback nadat hij in zijn documentaire een boekje opendeed over zijn verslavingen. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem, al verschijnt zijn naam ook regelmatig negatief in het nieuws vanwege de ruzies en rechtszaken binnen zijn familie. Linda HakeboomDaarnaast brengt ook Linda Hakeboom een bezoek aan het prachtige Toscaanse huis. Zij is onder meer bekend als presentatrice van onder meer Rambam en ze maakte een documentaire over Nikkie de Jager. Twee jaar geleden kreeg ze de diagnose borstkanker, inmiddels is ze kankervrij verklaard. Linda geeft op social media regelmatig updates over haar gezondheid. Eerder dit seizoen waren onder anderen Holly Mae Brood, Kees van der Spek en Edwin Evers te gast in Casa di Beau.
Uitzending :
Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is alweer tijd voor de zesde aflevering van Casa di Beau. Er komen weer twee nieuwe bekende gasten langs voor een goed gesprek in de villa van Beau van Erven Dorens.

André Hazes
Deze keer reizen André Hazes en Linda Hakeboom af naar Italië voor Casa di Beau. André Hazes maakte onlangs zijn muzikale comeback nadat hij in zijn documentaire een boekje opendeed over zijn verslavingen. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem, al verschijnt zijn naam ook regelmatig negatief in het nieuws vanwege de ruzies en rechtszaken binnen zijn familie.

Linda Hakeboom
Daarnaast brengt ook Linda Hakeboom een bezoek aan het prachtige Toscaanse huis. Zij is onder meer bekend als presentatrice van onder meer Rambam en ze maakte een documentaire over Nikkie de Jager. Twee jaar geleden kreeg ze de diagnose borstkanker, inmiddels is ze kankervrij verklaard. Linda geeft op social media regelmatig updates over haar gezondheid. Eerder dit seizoen waren onder anderen Holly Mae Brood, Kees van der Spek en Edwin Evers te gast in Casa di Beau.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV