Bekijk de trailer van Hot Potato: The Story of The Wiggles

Bekijk de trailer van Hot Potato: The Story of The Wiggles

Maandag 9 oktober 2023 om 18:50

Hot Potato: The Story of The Wiggles is een backstage-pas voor een van 's werelds grootste entertainmentverhalen en biedt tientallen jaren aan persoonlijk archief en intieme toegang tot hun uitverkochte shows. Het is het verhaal van een leven vol muziek, vriendschap, vreugde en de blijvende kracht van het kind in ons allemaal.

Herkenbaar aan hun blauwe, rode, gele en paarse skivvies worden Anthony Field, Murray Cook, Greg Page en Jeff Fatt een onwaarschijnlijk muziekfenomeen, uitgerust met basisprincipes van lesgeven in de vroege kinderjaren en een dosis zelfvertrouwen.

De documentaire is vanaf 20 oktober te zien op Amazon Prime. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Hot Potato: The Story of The Wiggles</em> Hot Potato: The Story of The Wiggles is een backstage-pas voor een van 's werelds grootste entertainmentverhalen en biedt tientallen jaren aan persoonlijk archief en intieme toegang tot hun uitverkochte shows. Het is het verhaal van een leven vol muziek, vriendschap, vreugde en de blijvende kracht van het kind in ons allemaal. Herkenbaar aan hun blauwe, rode, gele en paarse skivvies worden Anthony Field, Murray Cook, Greg Page en Jeff Fatt een onwaarschijnlijk muziekfenomeen, uitgerust met basisprincipes van lesgeven in de vroege kinderjaren en een dosis zelfvertrouwen. De documentaire is vanaf 20 oktober te zien op Amazon Prime. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Trailer Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren? Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Pluto, vanaf 26 oktober op Netflix Bekijk deze video » Detective Pikachu is terug! Bekijk de game trailer hier! Bekijk deze video » Ferry is terug! Bekijk de trailer van FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix Bekijk deze video » Beyoncé in concert: bekijk de trailer van RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Scary! Bekijk de trailer van Thanksgiving Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Mike Flanagan's The Fall of the House of Usher Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Buccaneers, vanaf 8 november op Apple tv+ Bekijk deze video » Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Hot Potato: The Story of The Wiggles

Actuele video's

Meer actuele video's