Goede Tijden, Slechte Tijden: eerste beelden van bitchfight Linda en Shanti

Goede Tijden, Slechte Tijden: eerste beelden van bitchfight Linda en Shanti

Linda en Shanti hebben het al een tijdje met elkaar aan de stok in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op de eerste beelden hieronder van het Instagram-account van GTST is te zien dat de bitchfight tussen de twee behoorlijk uit de hand gaat lopen…

Goede Tijden, Slechte Tijden: eerste beelden van bitchfight Linda en Shanti Linda en Shanti hebben het al een tijdje met elkaar aan de stok in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op de eerste beelden hieronder van het Instagram-account van GTST is te zien dat de bitchfight tussen de twee behoorlijk uit de hand gaat lopen… Ferry Doedens steunt Vincent Visser bij Instagram-opnames GTST Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie Bekijk deze video »
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goede Tijden, Slechte Tijden: eerste beelden van bitchfight Linda en Shanti of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tv-serie, gtst, account, serie, Goede Tijden Slechte Tijden, eerste beelden, instagram-account

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.