Bijzondere beelden: man in Eindhoven schiet per ongeluk op zichzelf met luchtbuks

Bijzondere beelden: man in Eindhoven schiet per ongeluk op zichzelf met luchtbuks

Donderdag 26 oktober 2023 om 12:19

In de nacht tussen woensdag en donderdag heeft een man in Eindhoven zichzelf per ongeluk neergeschoten met een zogeheten 'PCP-buks'. De kogel raakte zijn arm en belandde vervolgens via zijn mouw in het plafond van zijn appartement.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: man in <em>Eindhoven</em> schiet per ongeluk op zichzelf met <em>luchtbuks</em> In de nacht tussen woensdag en donderdag heeft een man in Eindhoven zichzelf per ongeluk neergeschoten met een zogeheten 'PCP-buks'. De kogel raakte zijn arm en belandde vervolgens via zijn mouw in het plafond van zijn appartement. Tekst gaat verder onder de video. Ter plaatse behandeldHet medisch personeel van de ambulance heeft de man in zijn appartement onderzocht en geconcludeerd dat zijn verwondingen niet ernstig genoeg waren voor opname in het ziekenhuis. De man kon ter plaatse behandeld worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: voormalig voorzitter CDA Kampen mogelijk door misdrijf overleden Bekijk deze video » HvNL: verdachte uit woning in Empel geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd Bekijk deze video »
Nieuws :

Ter plaatse behandeld
Het medisch personeel van de ambulance heeft de man in zijn appartement onderzocht en geconcludeerd dat zijn verwondingen niet ernstig genoeg waren voor opname in het ziekenhuis. De man kon ter plaatse behandeld worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's