The Voice Kids-winnaar Silver zingt 'Bloed, Zweet en Tranen' voor Tottenham - Ajax

The Voice Kids-winnaar Silver zingt 'Bloed, Zweet en Tranen' voor Tottenham - Ajax

The Voice Kids-winnaar Silver zingt 'Bloed, Zweet en Tranen' voor Tottenham - Ajax Silver Metz, de winnaar van The Voice Kids 2019, is te gast bij M. Daar wordt onder meer voorbeschouwd op de wedstrijd Tottenham Hotspur - Ajax, en om in de stemming te komen zingt hij 'Bloed, Zweet en Tranen' van André Hazes. VoorproefjeOp 12 mei gaat Silver op de middenstip zingen bij de wedstrijd Ajax - Utrecht in de Johan Cruijff ArenA.Eerder wilde Ali B. regelen dat Silver bij de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspur een nummer van André Hazes mocht zingen, maar dat was te kortdag en niet meer te regelen. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. The Voice winnaar Silver mag op de middenstip zingen bij Ajax - Utrecht Bekijk deze video »
TV :

Silver Metz, de winnaar van The Voice Kids 2019, is te gast bij M. Daar wordt onder meer voorbeschouwd op de wedstrijd Tottenham Hotspur - Ajax, en om in de stemming te komen zingt hij 'Bloed, Zweet en Tranen' van André Hazes.

Voorproefje
Op 12 mei gaat Silver op de middenstip zingen bij de wedstrijd Ajax - Utrecht in de Johan Cruijff ArenA.
Eerder wilde Ali B. regelen dat Silver bij de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspur een nummer van André Hazes mocht zingen, maar dat was te kortdag en niet meer te regelen.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids-winnaar Silver zingt 'Bloed, Zweet en Tranen' voor Tottenham - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, Ajax, bloed, winnaar, tottenham hotspur, the voice, npo, metz, tottenham, the voice kids, tv-programma, samenvatting, video, voice kids, kids, npo 1, terugkijken, silver, talkshow m, talkshow

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.