Wie is de grootste diva van het Eurovisie Songfestival?

Wie is de grootste diva van het Eurovisie Songfestival?

Wie is de grootste diva van het Eurovisie Songfestival? Deelnemers van het Eurovisie Songfestival leren elkaar steeds beter kennen. Daarom worden de zangers en zangeressen aan de tand gevoeld, om er bijvoorbeeld achter te komen wie de grootste diva is van alle artiesten. En de meningen zijn nogal verdeeld, blijkt uit bovenstaande video. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence zingt jazzversie van Arcade Bekijk deze video » Duncan Laurence wint het Songfestival, en dan? Bekijk deze video »
TV :
Wie is de grootste diva van het Eurovisie Songfestival?

Deelnemers van het Eurovisie Songfestival leren elkaar steeds beter kennen. Daarom worden de zangers en zangeressen aan de tand gevoeld, om er bijvoorbeeld achter te komen wie de grootste diva is van alle artiesten. En de meningen zijn nogal verdeeld, blijkt uit bovenstaande video.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie is de grootste diva van het Eurovisie Songfestival? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV