Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe huizenprogramma Kopen of slopen. Als je fan bent van Kopen zonder kijken zit je bij RTL 4 zeker gebakken op de maandagavond. Kopen of slopen wordt gepresenteerd door Caroline Tensen. Alle fragmenten uit deze uitzending Caroline Tensen over Kopen Of Slopen: "Ik fladder door het programma" Bekijk deze video » Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit! Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Joost in Kopen of Slopen: "Laat hem zelf strijken in een klein washok" Bekijk deze video » Tijdsdruk en verbouwplanIn Kopen of slopen draait het om koppels en gezinnen die zitten met een woonprobleem, Ze staan voor het dilemma: een nieuw huis kopen of hun huidige huis verbouwen. Makelaar Alex van Keulen krijgt 90 dagen de tijd om een nieuw huis voor ze te vinden en ondertussen ontwerpt architect Britta van Egmond een verbouwplan voor hun huidige woning, zodat het weer aan al hun wensen voldoet. Als Alex geen nieuw huis vindt, dan wordt het verbouwplan uitgevoerd. Wordt er wél een nieuw huis binnen de tijd gevonden, dan moeten ze beslissen of ze willen Kopen of slopen… Ruimtegebrek in IJmuidenIn de eerste aflevering van Kopen of slopen staat het gezin van Joost en Mariska uit IJmuiden centraal. Met drie opgroeiende kinderen lopen ze tegen allerlei woonproblemen aan. Het voornaamste probleem is ruimtegebrek. Daarom wil Mariska hun spaargeld gebruiken om het huis te verbouwen. Maar Joost vindt dat onverstandig en wil veel liever op zoek naar een nieuw huis dat groot genoeg is voor het gezin.
Uitzending :
Kopen Of Slopen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 6 November 2023 om 22:07

Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe huizenprogramma Kopen of slopen. Als je fan bent van Kopen zonder kijken zit je bij RTL 4 zeker gebakken op de maandagavond. Kopen of slopen wordt gepresenteerd door Caroline Tensen.

Tijdsdruk en verbouwplan
In Kopen of slopen draait het om koppels en gezinnen die zitten met een woonprobleem, Ze staan voor het dilemma: een nieuw huis kopen of hun huidige huis verbouwen. Makelaar Alex van Keulen krijgt 90 dagen de tijd om een nieuw huis voor ze te vinden en ondertussen ontwerpt architect Britta van Egmond een verbouwplan voor hun huidige woning, zodat het weer aan al hun wensen voldoet. Als Alex geen nieuw huis vindt, dan wordt het verbouwplan uitgevoerd. Wordt er wél een nieuw huis binnen de tijd gevonden, dan moeten ze beslissen of ze willen Kopen of slopen

Ruimtegebrek in IJmuiden
In de eerste aflevering van Kopen of slopen staat het gezin van Joost en Mariska uit IJmuiden centraal. Met drie opgroeiende kinderen lopen ze tegen allerlei woonproblemen aan. Het voornaamste probleem is ruimtegebrek. Daarom wil Mariska hun spaargeld gebruiken om het huis te verbouwen. Maar Joost vindt dat onverstandig en wil veel liever op zoek naar een nieuw huis dat groot genoeg is voor het gezin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen of slopen

Actuele video's

Meer actuele video's