Cristiano Ronaldo koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro

Cristiano Ronaldo koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro

<em>Cristiano Ronaldo</em> koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro Cristiano Ronaldo heeft weer een nieuwe auto gekocht. Het is niet zomaar een wagen, volgens diverse media heeft de voetballer een Bugatti La Voiture Noire aangeschaft. Dit scheurijzer kost zo'n 16,5 miljoen euro. Bijzonder exemplaarRonaldo moet nog even geduld hebben, want de Bugatti is pas over twee jaar klaar. Het is een bijzonder exemplaar, omdat het een nieuwe versie is van een klassiek model. Het is niet de eerste sportwagen van de sterspeler, hij heeft al zo'n negen vergelijkbare bolides in zijn garage staan. Bekijk de nieuwe Bugatti van Ronaldo in bovenstaande video van De Telegraaf. Paasverhaal Even Tot Hier: The Passion of the Cristiano Ronaldo Bekijk deze video » Lil' Kleine wast auto DJ Lastpaq met dure champagne Bekijk deze video »
Entertainment :
Cristiano Ronaldo koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro

Cristiano Ronaldo heeft weer een nieuwe auto gekocht. Het is niet zomaar een wagen, volgens diverse media heeft de voetballer een Bugatti La Voiture Noire aangeschaft. Dit scheurijzer kost zo'n 16,5 miljoen euro.

Bijzonder exemplaar
Ronaldo moet nog even geduld hebben, want de Bugatti is pas over twee jaar klaar. Het is een bijzonder exemplaar, omdat het een nieuwe versie is van een klassiek model. Het is niet de eerste sportwagen van de sterspeler, hij heeft al zo'n negen vergelijkbare bolides in zijn garage staan. Bekijk de nieuwe Bugatti van Ronaldo in bovenstaande video van De Telegraaf.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cristiano Ronaldo koopt nieuwe sportwagen van 16,5 miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV