Ex Connie Witteman: 'Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat'

Ex Connie Witteman: 'Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat'

Het zit Connie Witteman niet mee de laatste tijd. Na de inbraak in haar huis vorig jaar is ze nu in een zakelijk geschil met haar ex Eugéne terecht gekomen. Ze heeft beslag laten leggen op gezamenlijke panden. Eugène: "Het is bizar. Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat."

Zakelijk conflict
Het stel bezit samen een flink aantal panden in de buurt van Rotterdam, aldus Koos van Plateringen in Shownieuws. "Er zijn financiële afspraken gemaakt over die panden. Daar is nu onenigheid over en Connie besloot beslag te leggen." Eugène snapt er niks van: "Ik zat met haar te appen op het moment dat zij wist dat er een deurwaarder bij me aan de deur zou komen. Ik vind het een bizar en vreemd verhaal. Ik ga er niet mee akkoord, klaar."

Op straat gezet
Het blijkt al langer niet zo goed te gaan tussen de voormalige geliefden, die vorig jaar zelfs nog zouden gaan trouwen. "Ze heeft mij met kerst in mijn onderbroek op straat gegooid en als ze nu die onderbroek ook nog af wil pakken...daar ga ik niet mee akkoord. Als je dus niet doet wat zij wil dan gaat ze zulk soort dingen doen. Ik denk dat het een machtsspelletje is."

Reactie Connie
Connie wil op dit moment niet inhoudelijk reageren op het voorval: "Het is een zakelijk conflict en dat wil ik zakelijk houden." Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

<em>Ex Connie Witteman</em>: 'Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat' Het zit Connie Witteman niet mee de laatste tijd. Na de inbraak in haar huis vorig jaar is ze nu in een zakelijk geschil met haar ex Eugéne terecht gekomen. Ze heeft beslag laten leggen op gezamenlijke panden. Eugène: "Het is bizar. Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat." Zakelijk conflictHet stel bezit samen een flink aantal panden in de buurt van Rotterdam, aldus Koos van Plateringen in Shownieuws. "Er zijn financiële afspraken gemaakt over die panden. Daar is nu onenigheid over en Connie besloot beslag te leggen." Eugène snapt er niks van: "Ik zat met haar te appen op het moment dat zij wist dat er een deurwaarder bij me aan de deur zou komen. Ik vind het een bizar en vreemd verhaal. Ik ga er niet mee akkoord, klaar." Op straat gezetHet blijkt al langer niet zo goed te gaan tussen de voormalige geliefden, die vorig jaar zelfs nog zouden gaan trouwen. "Ze heeft mij met kerst in mijn onderbroek op straat gegooid en als ze nu die onderbroek ook nog af wil pakken...daar ga ik niet mee akkoord. Als je dus niet doet wat zij wil dan gaat ze zulk soort dingen doen. Ik denk dat het een machtsspelletje is." Reactie ConnieConnie wil op dit moment niet inhoudelijk reageren op het voorval: "Het is een zakelijk conflict en dat wil ik zakelijk houden." Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Bekijk ook Verdachten juwelenroof Connie Witteman in hoger beroep Bekijk deze video »
TV :
Ex Connie Witteman: 'Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ex Connie Witteman: 'Ze gooide me met kerst in onderbroek op straat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen