Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018

Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018

Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018 Bridget Maasland heeft het bepaald niet makkelijk gehad in 2018. Ze kreeg een aantal heftige dingen voor haar kiezen, hierover vertelt ze meer in een interview met NU.nl. Depressief door PrednisonBridget kreeg onder meer een auto-ongeluk, had zware trainingen voor Dance Dance Dance en is heel ziek geweest. En door het innemen van Prednison werd ze ook nog eens depressief. Bekijk het hele interview hierboven. Mars Tegen Venus gemist? Niemand klaagt over het gewicht van Bridget Maasland Bekijk deze video » De Zwakste Schakel: Bridget Maasland toch geen ijskoningin Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018

Bridget Maasland heeft het bepaald niet makkelijk gehad in 2018. Ze kreeg een aantal heftige dingen voor haar kiezen, hierover vertelt ze meer in een interview met NU.nl.

Depressief door Prednison
Bridget kreeg onder meer een auto-ongeluk, had zware trainingen voor Dance Dance Dance en is heel ziek geweest. En door het innemen van Prednison werd ze ook nog eens depressief. Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland doet boekje open over zware en depressieve periode in 2018 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV