Documentaire over Lil' Kleine in de maak: 'Het was onze intentie niet om hem een podium te geven.'

Documentaire over Lil' Kleine in de maak: 'Het was onze intentie niet om hem een podium te geven.'

Documentaire over <em>Lil' Kleine</em> in de maak: 'Het was onze intentie niet om hem een podium te geven.' De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video. Sascha Visser heeft een documentaire gemaakt over de controversiële rapper Lil' Kleine. Die probeert zijn imago op te poetsen na de mishandeling van zijn voormalige verloofde Jaimie Vaes. De documentaire zit vol met spraakmakende momenten en laat de 'emotionele' kant van Jorik, zoals de rapper echt heet, zien. Visser ontkent dat hij meewerkt aan een soort 'commercial' om de rapper weer in een positief daglicht te zetten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Broodroosterzaak' Lil' Kleine en Jaimie Vaes onderling geregeld (Shownieuws) Bekijk deze video » Hilarisch: was Job advocaat van Hans Klok die na scheiding omgangsregeling wilde voor konijn? (VI) Bekijk deze video » Publiek in shock: Lil' Kleine treedt op bij concert Tino Martin in Ziggo Dome Bekijk deze video » Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin Bekijk deze video » Hereniging Jaimie Vaes en Lil Kleine? Tooske WIL het niet geloven (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Lil Kleine en Jaimie Vaes reageren op ophef rondom relatieperikelen Bekijk deze video » Lil' Kleine komt met documentaire Jorik: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Documentaire over Lil' Kleine in de maak: 'Het was onze intentie niet om hem een podium te geven.'
Dinsdag 16 januari om 20:34

De driedelige serie Jorik is vanaf 19 januari te zien op Prime Video.

Sascha Visser heeft een documentaire gemaakt over de controversiële rapper Lil' Kleine. Die probeert zijn imago op te poetsen na de mishandeling van zijn voormalige verloofde Jaimie Vaes. De documentaire zit vol met spraakmakende momenten en laat de 'emotionele' kant van Jorik, zoals de rapper echt heet, zien. Visser ontkent dat hij meewerkt aan een soort 'commercial' om de rapper weer in een positief daglicht te zetten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's