De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van

De familie Roelvink is vanavond bij SBS 6 voor het eerst te zien in de nieuwe realityserie De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Of de winkeleigenaren er goed aan doen om Dave Roelvink en zijn gezinsleden op de toko te laten passen, valt te betwijfelen. In onderstaande video van Shownieuws is te zien dat Dave er in een bakkerij een enorme puinhoop van maakt.

De eerste uitzending van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is vanavond te zien om 20.30 uur bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Roelvinkjes Passen Op De Winkel</em>: <em>Dave</em> maakt er een puinhoop van De familie Roelvink is vanavond bij SBS 6 voor het eerst te zien in de nieuwe realityserie De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Of de winkeleigenaren er goed aan doen om Dave Roelvink en zijn gezinsleden op de toko te laten passen, valt te betwijfelen. In onderstaande video van Shownieuws is te zien dat Dave er in een bakkerij een enorme puinhoop van maakt. De eerste uitzending van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is vanavond te zien om 20.30 uur bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink en Donny Roelvink: 'Wij hebben echt geen luizenleven' Bekijk deze video » René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus Bekijk deze video »
TV :
De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes Passen Op De Winkel: Dave maakt er een puinhoop van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV