Max Verstappen na kwalificatie GP van Spanje: "Ik ben helemaal niet blij"

Max Verstappen na kwalificatie GP van Spanje: "Ik ben helemaal niet blij"

Max Verstappen na kwalificatie GP van Spanje: "Ik ben helemaal niet blij" Max Verstappen vind zijn resultaat in de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje niet goed genoeg. De Nederlander reed zaterdag naar de vierde startplek in Barcelona, waar hij erg van baalt. Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Spanje Bekijk deze video » "Ik ben niet tevreden. We kwamen hier met Red Bull Racing naartoe met updates en dan wil je dichter bij de concurrentie staan. Dat is niet het geval. Ik ben niet blij", aldus een teleurgestelde Verstappen. Volgens Verstappen werkten de updates aan zijn auto erg goed. "De aanpassingen hebben geholpen. De auto is iets beter dan voorheen." Max Verstappen over olielek GP Spanje: "Het was jammer" Bekijk deze video » Bekijk hier waar de Formule 1 GP van Spanje live op tv te bekijken is.
Autosport :

Max Verstappen vind zijn resultaat in de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje niet goed genoeg. De Nederlander reed zaterdag naar de vierde startplek in Barcelona, waar hij erg van baalt.

"Ik ben niet tevreden. We kwamen hier met Red Bull Racing naartoe met updates en dan wil je dichter bij de concurrentie staan. Dat is niet het geval. Ik ben niet blij", aldus een teleurgestelde Verstappen.

Volgens Verstappen werkten de updates aan zijn auto erg goed. "De aanpassingen hebben geholpen. De auto is iets beter dan voorheen."

Bekijk hier waar de Formule 1 GP van Spanje live op tv te bekijken is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen na kwalificatie GP van Spanje: "Ik ben helemaal niet blij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV