Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019

Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019

Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019 Kiki Bertens heeft zaterdag 11 mei in twee sets het WTA-toernooi van Madrid gewonnen. De Nederlandse klopte Simona Halep in de finale (6-4, 6-4) en stijgt naar een historische vierde plek op de wereldranglijst. Kiki Bertens verslaat Sloane Stephens en staat wederom in finale WTA Madrid Bekijk deze video » Bertens, die vorig jaar ook in de finale in Madrid stond, staat in haar loopbaan nu op negen toernooizeges. Ze was ook al beste op de WTA-toernooien van Neurenberg , Fez, Gstaad, Charleston, Cincinnati, Seoul en Sint-Petersburg. De voorbereidingsreeks naar Roland Garros verloopt extreem goed voor Bertens. Drie jaar geleden kwam Bertens tot de halve finale van het Franse toernooi. Voorbeschouwing finale WTA Madrid: Halep - Bertens Bekijk deze video »
Tennis :

Kiki Bertens heeft zaterdag 11 mei in twee sets het WTA-toernooi van Madrid gewonnen. De Nederlandse klopte Simona Halep in de finale (6-4, 6-4) en stijgt naar een historische vierde plek op de wereldranglijst.

Bertens, die vorig jaar ook in de finale in Madrid stond, staat in haar loopbaan nu op negen toernooizeges. Ze was ook al beste op de WTA-toernooien van Neurenberg , Fez, Gstaad, Charleston, Cincinnati, Seoul en Sint-Petersburg.

De voorbereidingsreeks naar Roland Garros verloopt extreem goed voor Bertens. Drie jaar geleden kwam Bertens tot de halve finale van het Franse toernooi.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: finale, madrid, Roland Garros, kiki bertens, toernooi, sint petersburg, simona halep, extreem, seoul, halve finale, loopbaan, wta madrid, plek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV