De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders

De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders

<em>De Gordon tegen Dino Show</em>: gevaarlijke stunt <em>Roy Donders</em> In De Gordon Tegen Dino Show hangt het leven van menig bekende Nederlander aan een zijden draadje. Als zij aan een touw hangen en heen en weer worden gezwaaid, moeten zij woorden omschrijven zodat hun teamleden het raden en een punt verdienen. Als Roy Donders aan de beurt is, gaat het echter mis en vliegt hij ineens over de kop. Roy Donders krabbelt weer op na faillissement Bekijk deze video » De Gordon tegen Dino Show: Gordon wordt uitgemaakt voor dikke engel Bekijk deze video » De Gordon Tegen Dino Show: Bobbi Eden laat haar 'toverdoosje' zien Bekijk deze video »
TV :
De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders

In De Gordon Tegen Dino Show hangt het leven van menig bekende Nederlander aan een zijden draadje. Als zij aan een touw hangen en heen en weer worden gezwaaid, moeten zij woorden omschrijven zodat hun teamleden het raden en een punt verdienen. Als Roy Donders aan de beurt is, gaat het echter mis en vliegt hij ineens over de kop.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV