Manchester City kampioen van Engelse Premier League

Manchester City kampioen van Engelse Premier League

<em>Manchester City</em> kampioen van Engelse <em>Premier League</em> Manchester City is op zondag 13 mei voor de zesde keer in de geschiedenis van de club kampioen van Engeland geworden. De ploeg van manager Guardiola had aan een 1-4 overwinning bij Brighton & Hove Albion genoeg om Liverpool voor te blijven in de zenuwslopende Engelse titelstrijd. Samenvatting Brighton & Hove Albion - Manchester City Bekijk deze video » De spannende laatste speelronde begon nog wel desastreus voor City, dat na 27 minuten op achterstand kwam door een treffer van Glenn Murray. Het antwoord van The Blues was echter overtuigend, met vier doelpunten. Sergio Aguero, Aymeric Laporte, Riyad Mahrez en Ilkay Gündogan scoorde. Samenvatting Liverpool - Wolverhampton Bekijk deze video » De nummer 2, Liverpool, won ook. De Wolves werden thuis met 2-0 verslagen door twee doelpunten van Sadio Mané Samenvatting Manchester City - Leicester City Bekijk deze video »
Voetbal :
Manchester City kampioen van Engelse Premier League

Manchester City is op zondag 13 mei voor de zesde keer in de geschiedenis van de club kampioen van Engeland geworden. De ploeg van manager Guardiola had aan een 1-4 overwinning bij Brighton & Hove Albion genoeg om Liverpool voor te blijven in de zenuwslopende Engelse titelstrijd.


De spannende laatste speelronde begon nog wel desastreus voor City, dat na 27 minuten op achterstand kwam door een treffer van Glenn Murray. Het antwoord van The Blues was echter overtuigend, met vier doelpunten. Sergio Aguero, Aymeric Laporte, Riyad Mahrez en Ilkay Gündogan scoorde.


De nummer 2, Liverpool, won ook. De Wolves werden thuis met 2-0 verslagen door twee doelpunten van Sadio Mané

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City kampioen van Engelse Premier League of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV