Madonna repeteert voor gastoptreden finale Eurovisie Songfestival

Madonna repeteert voor gastoptreden finale Eurovisie Songfestival

Madonna heeft beelden op haar Instagram-account gedeeld van een repetitie voor een 'bijzonder' optreden. Het is nog niet officieel bevestigd dat de queen of pop gaat optreden tijdens het Eurovisie Songfestival, maar alles wijst er inmiddels op. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Kritiek op optreden
Madonna kreeg veel kritiek over zich heen toen duidelijk werd dat ze een optreden zou geven op het internationale liedjesfestijn. Het Songfestival wordt georganiseerd in Tel Aviv, en daar is momenteel een conflict gaande. Maar Madonna heeft laten weten dat ze zich hierdoor niet laat tegenhouden.

Jeanne d'Arc als inspiratie
De zangeres zal zaterdag een optreden verzorgen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Ze laat via Instagram weten dat Jeanne d'Arc haar inspiratie is voor de komende show.

Het finale van het Eurovisie Songfestival wordt 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>Madonna</em> repeteert voor gastoptreden finale <em>Eurovisie Songfestival</em> Madonna heeft beelden op haar Instagram-account gedeeld van een repetitie voor een 'bijzonder' optreden. Het is nog niet officieel bevestigd dat de queen of pop gaat optreden tijdens het Eurovisie Songfestival, maar alles wijst er inmiddels op. Bekijk hieronder de eerste beelden. Bekijk ook Sexy Madonna gaat los tijdens optreden met nieuwe hit Medellín Bekijk deze video » Kritiek op optredenMadonna kreeg veel kritiek over zich heen toen duidelijk werd dat ze een optreden zou geven op het internationale liedjesfestijn. Het Songfestival wordt georganiseerd in Tel Aviv, en daar is momenteel een conflict gaande. Maar Madonna heeft laten weten dat ze zich hierdoor niet laat tegenhouden. Jeanne d'Arc als inspiratieDe zangeres zal zaterdag een optreden verzorgen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Ze laat via Instagram weten dat Jeanne d'Arc haar inspiratie is voor de komende show. Het finale van het Eurovisie Songfestival wordt 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de nieuwe videoclip van Madonna: Medellín Bekijk deze video » Livestream FINALE Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Madonna repeteert voor gastoptreden finale Eurovisie Songfestival
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Madonna repeteert voor gastoptreden finale Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV