Bekijk optreden Duncan Laurence voor jury Songfestival

Bekijk optreden Duncan Laurence voor jury Songfestival

Duncan Laurence moest woensdagavond optreden voor de jury van het Eurovisie Songfestival. De zanger moest de juryleden overtuigen en punten zien binnen te slepen om een plek in de finale te veroveren. Bekijk hieronder de beelden na ongeveer 50 seconden.

Arcade naar finale?
Duncan trad op met Arcade, als voorproefje op de grote liveshow van donderdagavond. Dan staat de zanger in de halve finale en mag het publiek de stem uitbrengen. In de late avond wordt duidelijk of Duncan genoeg punten heeft verzameld om zaterdag op te treden in de grote finale.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1 en kun je ook live kijken op Gids.tv. Na afloop kun je op Gids.tv de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken.

Bekijk optreden Duncan Laurence voor jury Songfestival Duncan Laurence moest woensdagavond optreden voor de jury van het Eurovisie Songfestival. De zanger moest de juryleden overtuigen en punten zien binnen te slepen om een plek in de finale te veroveren. Bekijk hieronder de beelden na ongeveer 50 seconden. Duncan Laurence helemaal klaar voor optreden Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Arcade naar finale?Duncan trad op met Arcade, als voorproefje op de grote liveshow van donderdagavond. Dan staat de zanger in de halve finale en mag het publiek de stem uitbrengen. In de late avond wordt duidelijk of Duncan genoeg punten heeft verzameld om zaterdag op te treden in de grote finale. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1 en kun je ook live kijken op Gids.tv. Na afloop kun je op Gids.tv de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken.
Songfestival :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk optreden Duncan Laurence voor jury Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, uitzending, finale, jury, Songfestival, halve finale, video, zanger, optreden, publiek, eurovisie, plek, npo1, avond, terugkijken, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.