Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden

Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden

Van tevoren was er veel om te doen: niemand minder dan Madonna zou optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar toen de diva eenmaal op het podium stond, werd haar show volledig afgebrand door de kijkers. Scroll in de video hieronder naar 2:49:30 om het hele optreden van de Queen of Pop terug te kijken.

Valse noot
Madonna zong eerst live haar hit Like A Prayer, maar haar live-zang vloog vaak uit de bocht, ze zong behoorlijk vals. Toen ze begon met playbacken klonk het weliswaar beter, maar de show kon ook in zijn geheel niet op veel positieve reacties rekenen.

Palestijnse vlag
Het feit dat een van haar dansers een Palestijnse vlag droeg tijdens de show in Tel Aviv, werd ook bepaald niet gewaardeerd. En commentator Jan Smit hield zich ook niet in en uitte felle kritiek op het optreden waarvoor de zangeres 1 miljoen euro zou krijgen.

Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden Van tevoren was er veel om te doen: niemand minder dan Madonna zou optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar toen de diva eenmaal op het podium stond, werd haar show volledig afgebrand door de kijkers. Scroll in de video hieronder naar 2:49:30 om het hele optreden van de Queen of Pop terug te kijken. Valse nootMadonna zong eerst live haar hit Like A Prayer, maar haar live-zang vloog vaak uit de bocht, ze zong behoorlijk vals. Toen ze begon met playbacken klonk het weliswaar beter, maar de show kon ook in zijn geheel niet op veel positieve reacties rekenen. Hilarisch: Loretta Schrijver imiteert songfestivaloptreden Madonna Bekijk deze video » Palestijnse vlagHet feit dat een van haar dansers een Palestijnse vlag droeg tijdens de show in Tel Aviv, werd ook bepaald niet gewaardeerd. En commentator Jan Smit hield zich ook niet in en uitte felle kritiek op het optreden waarvoor de zangeres 1 miljoen euro zou krijgen. Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival Bekijk deze video » Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten? Bekijk deze video » IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending Bekijk deze video » Patty Brard over Emma Wortelboer: "Welke dealer heb je?" Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier Madonna’s totaal afgekraakte Songfestival-optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV