Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival

Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival

Dolgelukkige reactie <em>Duncan Laurence</em> na winnen <em>Songfestival</em> Duncan Laurence was natuurlijk dolgelukkig nu hij eindelijk namens Nederland weer het Songfestival heeft gewonnen. Bekijk in de video hierboven de uitbundige reactie van de Nederlandse zanger, die gisteravond laat hoorde dat hij met Arcade de meeste punten had gescoord. Trots als een pauwIn de video van De Telegraaf laat ook Jan Smit weten ‘trots als een pauw’ te zijn. Ook reageert een aantal van de andere deelnemers uit onder meer Noord-Macedonië en Rusland op hun verlies en de winst van Duncan. Bekijk hoogtepunten finale Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Duncan Laurence laat Songfestival-trofee nooit meer los Bekijk deze video » Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' Bekijk deze video »
Songfestival :
Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival

Duncan Laurence was natuurlijk dolgelukkig nu hij eindelijk namens Nederland weer het Songfestival heeft gewonnen. Bekijk in de video hierboven de uitbundige reactie van de Nederlandse zanger, die gisteravond laat hoorde dat hij met Arcade de meeste punten had gescoord.

Trots als een pauw
In de video van De Telegraaf laat ook Jan Smit weten ‘trots als een pauw’ te zijn. Ook reageert een aantal van de andere deelnemers uit onder meer Noord-Macedonië en Rusland op hun verlies en de winst van Duncan.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV