De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!"

De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!"

De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!" Onder het feestgedruis dat vanmiddag in de aankomsthal van Schiphol samen kwam om Duncan in Nederland te verwelkomen, was ook de oma van Duncan. Zij is super, supertrots op haar kleinzoon: "Geweldig, geweldig. Het is een droom die uitkomt voor hem!" Nederlandse Songfestival-fans vieren feest na winst Duncan Laurence Bekijk deze video » Mental Theo maakt een remix van Arcade van Duncan Laurence Bekijk deze video »
Songfestival

Onder het feestgedruis dat vanmiddag in de aankomsthal van Schiphol samen kwam om Duncan in Nederland te verwelkomen, was ook de oma van Duncan. Zij is super, supertrots op haar kleinzoon: "Geweldig, geweldig. Het is een droom die uitkomt voor hem!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.