Primoz Roglic veruit de snelste in negende etappe Giro d'Italia 2019

Primoz Roglic veruit de snelste in negende etappe Giro d'Italia 2019

<em>Primoz Roglic</em> veruit de snelste in negende etappe <em>Giro d'Italia 2019</em> Primoz Roglic heeft zondag 19 mei de tweede tijdrit (de negende etappe) van de Giro d'Italia 2019 gewonnen. De Nederlander Bauke Mollema eindigde zeer knap op de derde plaats. De Italiaanse koploper Valerio Conti behoud ook vandaag de roze leiderstrui. Met een natte klim in de laatste 12 kilometer van de tijdrit was de etappe een listige. Verschillende klassementsrenners hebben dan ook kostbare seconden verloren. Mikel Landa (29e op 3.03 seconden), Simon Yates (31e op 3.11 seconden) en Miguel Ángel López (42e op 3.45 seconden) waren drie van deze klassementsrenners. De grote verrassing van de middag was Bauke Mollema. De Nederlandse kopman van Trek-Segafredo wist de derde plaats te behalen, met maar een minuut verlies op Roglic. Resultaten negende etappe: Primoz Roglic (SLO) Victor Campenaerts (BEL) Bauke Mollema (NED) Vincenzo Nibali (ITA) Tanel Kangert (EST) Chad Haga (VS) Bob Jungels (LUX) Hugh John Carty (GB) Pello Bilbao (SPA) Mattia Cattaneo (ITA) Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Pello Bilbao wint zevende etappe Giro d'Italia 2019 Bekijk deze video » Caleb Ewan wint achtste (en langste) etappe Giro d'Italia 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Primoz Roglic veruit de snelste in negende etappe Giro d'Italia 2019

Primoz Roglic heeft zondag 19 mei de tweede tijdrit (de negende etappe) van de Giro d'Italia 2019 gewonnen. De Nederlander Bauke Mollema eindigde zeer knap op de derde plaats. De Italiaanse koploper Valerio Conti behoud ook vandaag de roze leiderstrui.

Met een natte klim in de laatste 12 kilometer van de tijdrit was de etappe een listige. Verschillende klassementsrenners hebben dan ook kostbare seconden verloren. Mikel Landa (29e op 3.03 seconden), Simon Yates (31e op 3.11 seconden) en Miguel Ángel López (42e op 3.45 seconden) waren drie van deze klassementsrenners.

De grote verrassing van de middag was Bauke Mollema. De Nederlandse kopman van Trek-Segafredo wist de derde plaats te behalen, met maar een minuut verlies op Roglic.

Resultaten negende etappe:

  1. Primoz Roglic (SLO)
  2. Victor Campenaerts (BEL)
  3. Bauke Mollema (NED)
  4. Vincenzo Nibali (ITA)
  5. Tanel Kangert (EST)
  6. Chad Haga (VS)
  7. Bob Jungels (LUX)
  8. Hugh John Carty (GB)
  9. Pello Bilbao (SPA)
  10. Mattia Cattaneo (ITA)

Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Primoz Roglic veruit de snelste in negende etappe Giro d'Italia 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV