Jaloerse Dylan in Utopia: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek zijn poten'

Jaloerse Dylan in Utopia: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek zijn poten'

Jaloerse Dylan in Utopia: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek zijn poten' Aanstaande donderdag is in Utopia te zien hoe er een nieuwe ruzie aan zit te komen. Een beschonken Kaylee gaat met Gerrit mee om naar diens dj-kwaliteiten te luisteren, waar haar vriendje Dylan niet van gediend is: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek allebei zijn poten.' Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Brandon en Jessie krijgen enorme ruzie in Utopia Bekijk deze video » Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk Bekijk deze video »
TV :

Aanstaande donderdag is in Utopia te zien hoe er een nieuwe ruzie aan zit te komen. Een beschonken Kaylee gaat met Gerrit mee om naar diens dj-kwaliteiten te luisteren, waar haar vriendje Dylan niet van gediend is: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek allebei zijn poten.'

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaloerse Dylan in Utopia: 'Laat hem één dingetje proberen en ik breek zijn poten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: prijs, ruzie, ring, sbs, utopia, tv-programma, gouden televizier-ring, televizier, televizier-ring, skills, nieuws, sbs 6, youtube-kanaal, terugkijken, kaylee, utopia 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.