Formule 1 legende Niki Lauda overleden

Formule 1 legende Niki Lauda overleden

Formule 1 legende Niki Lauda overleden Drievoudig wereldkampioen Niki Lauda is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden. Met de oud-coureur, die in 1976 een zware crash overleefde, is de Formule 1 een van haar boegbeelden verloren. Diepe rouwEen woordvoerder van de familie heeft het nieuws bekend gemaakt: "In diepe rouw maken wij bekend dat onze geliefde Niki op maandag 20 mei in het bijzijn van zijn familie is ingeslapen. Zijn uitzonderlijke successen als sportman en zakenman zijn en blijven onvergetelijk." RTL nieuws maakte een portret ter nagedachtenis aan Lauda. Bekijk de beelden hierboven. Formule 1: Samenvatting vrije training 1 GP van Monaco Bekijk deze video » Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco Bekijk deze video »
Autosport :

Drievoudig wereldkampioen Niki Lauda is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden. Met de oud-coureur, die in 1976 een zware crash overleefde, is de Formule 1 een van haar boegbeelden verloren.

Diepe rouw
Een woordvoerder van de familie heeft het nieuws bekend gemaakt: "In diepe rouw maken wij bekend dat onze geliefde Niki op maandag 20 mei in het bijzijn van zijn familie is ingeslapen. Zijn uitzonderlijke successen als sportman en zakenman zijn en blijven onvergetelijk." RTL nieuws maakte een portret ter nagedachtenis aan Lauda. Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 legende Niki Lauda overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV