Terreuroefening georganiseerd in De Keukenhof

Terreuroefening georganiseerd in De Keukenhof

Terreuroefening georganiseerd in De Keukenhof Hulpdiensten moeten goed kunnen trainen voor als ze met terreur te maken krijgen. Deze keer was De Keukenhof het decor, hier werd door acteurs een terreuraanslag levensecht nagespeeld, zodat de hulpdiensten konden oefenen. Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven. Trèbes herdenkt slachtoffers terreuraanslag supermarkt Bekijk deze video » Australische jongen die ei plette op politicus doet verhaal Bekijk deze video »
Nieuws

Hulpdiensten moeten goed kunnen trainen voor als ze met terreur te maken krijgen. Deze keer was De Keukenhof het decor, hier werd door acteurs een terreuraanslag levensecht nagespeeld, zodat de hulpdiensten konden oefenen. Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terreuroefening georganiseerd in De Keukenhof of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: terreuraanslag, terreur, acteur, hulpdiensten, decor, nagespeeld, trucje, trainen, keukenhof, telegraaf, de telegraaf, oefenen

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.