Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland'

Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland'

Mark Rutte en Thierry Baudet zijn het bepaald niet met elkaar eens als het om een 'Nexit' gaat. De twee gingen woensdagavond live met elkaar in debat, bij Pauw op NPO 1.

Nexit vs. EU
Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen bespraken de twee onder meer de mogelijkheid van een Nexit. Baudet wil dat Nederland de EU verlaat, maar volgens Rutte zou dat juist 'rampzalig' zijn. Bekijk de video hieronder van het debat omtrent dit onderwerp.

Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland' Mark Rutte en Thierry Baudet zijn het bepaald niet met elkaar eens als het om een 'Nexit' gaat. De twee gingen woensdagavond live met elkaar in debat, bij Pauw op NPO 1. Nexit vs. EUAan de vooravond van de Europese Verkiezingen bespraken de twee onder meer de mogelijkheid van een Nexit. Baudet wil dat Nederland de EU verlaat, maar volgens Rutte zou dat juist 'rampzalig' zijn. Bekijk de video hieronder van het debat omtrent dit onderwerp. Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'FVD is meest vrouwvriendelijke partij' Bekijk deze video »
Politiek :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: mark rutte, debat, verkiezingen, nederland, live, europese verkiezingen, npo, nexit, tv-programma, video, thierry baudet, npo 1, vooravond, terugkijken, pauw


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV