Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië

Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië

Theresa May heeft aangekondigd af te treden als premier van Groot-Brittannië en leider van de Conservatieven. De Brexit is haar uiteindelijk toch fataal geworden: ze kon het Britse Lagerhuis niet laten instemmen met haar akkoord. Op 7 juni treedt May af.

Dansen
In een terugblik op haar premierschap is te zien hoe het nooit echt 'swingend' werd, geïllustreerd door inmiddels legendarische 'dansvideo's' van May. Keer op keer werden door haar gesloten akkoorden verworpen door haar Britse Lagerhuiscollega's, wat haar soms op de rand van de wanhoop bracht. Uiteindelijk heeft ze een kleine drie jaar geregeerd.

Bekijk de terugblik op haar premierschap hieronder.

Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië Theresa May heeft aangekondigd af te treden als premier van Groot-Brittannië en leider van de Conservatieven. De Brexit is haar uiteindelijk toch fataal geworden: ze kon het Britse Lagerhuis niet laten instemmen met haar akkoord. Op 7 juni treedt May af. Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek Bekijk deze video » DansenIn een terugblik op haar premierschap is te zien hoe het nooit echt 'swingend' werd, geïllustreerd door inmiddels legendarische 'dansvideo's' van May. Keer op keer werden door haar gesloten akkoorden verworpen door haar Britse Lagerhuiscollega's, wat haar soms op de rand van de wanhoop bracht. Uiteindelijk heeft ze een kleine drie jaar geregeerd. Bekijk de terugblik op haar premierschap hieronder.
Politiek :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aftreden, britse lagerhuis, live, akkoorden, terugblik, lagerhuis, fataal, gratis, conservatieven, instemmen, exit, rtl, dansen, brexit, nieuws, premier, theresa may, theresa, rtl nieuws, leider


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV