Hilarisch: Klaas van der Eerden moet 10-jarige dochter uitleggen wat beffen is

Hilarisch: Klaas van der Eerden moet 10-jarige dochter uitleggen wat beffen is

Presentator Klaas van der Eerden vertelt op de radio dat hij onlangs een behoorlijk gênant moment meemaakte. Hij moest aan zijn 10-jarige dochter uitleggen wat beffen dan is, met als resultaat een onvermijdelijke vraag: "Doe je dat dan ook bij mama?"

Merol
De hele situatie was het gevolg van de liefde van zijn dochter voor zangeres Merol, die onder meet het nummer 'Hou je bek en bef me' heeft gemaakt. Van der Eerden: "Ik vertel dus: als twee mensen heel veel van elkaar houden, dan kan er iemand aan de vagina van de vrouw likken." In eerste instantie vindt zijn dochter het heel vies, en dan valt het kwartje: "Doe je dat dan ook bij mama?"

Bekijk het hilarische fragment hieronder.

Hilarisch: Klaas van der Eerden moet 10-jarige dochter uitleggen wat beffen is Presentator Klaas van der Eerden vertelt op de radio dat hij onlangs een behoorlijk gênant moment meemaakte. Hij moest aan zijn 10-jarige dochter uitleggen wat beffen dan is, met als resultaat een onvermijdelijke vraag: "Doe je dat dan ook bij mama?" Hilarisch: Loretta Schrijver imiteert songfestivaloptreden Madonna Bekijk deze video » MerolDe hele situatie was het gevolg van de liefde van zijn dochter voor zangeres Merol, die onder meet het nummer 'Hou je bek en bef me' heeft gemaakt. Van der Eerden: "Ik vertel dus: als twee mensen heel veel van elkaar houden, dan kan er iemand aan de vagina van de vrouw likken." In eerste instantie vindt zijn dochter het heel vies, en dan valt het kwartje: "Doe je dat dan ook bij mama?" Bekijk het hilarische fragment hieronder.
Humor :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Klaas van der Eerden moet 10-jarige dochter uitleggen wat beffen is of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouw, presentator, radio, zangeres, liefde, vies, dochter, vagina, fragment, mama, klaas van der eerden, hilarisch

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.