Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

<em>Roy Donders</em> doet mee aan <em>Expeditie Robinson</em> Roy Donders gaat meedoen aan een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, dat meldt 6 Inside. Volgens Patty Brard gaat de zanger op survival in het populaire RTL-programma. Zingend in de wildernisHet is een bijzondere stap te noemen voor de stylist, die vooral bekendstaat om zijn liefde voor glitters en huispakken. De zanger lijkt al een hint weg te geven in de videoclip van zijn nieuwe single Al Mijn Maten. Want samen met Wesley Klein zingt hij een duet in de wildernis, zo is te zien in bovenstaande video. Roy Donders krabbelt weer op na faillissement Bekijk deze video » De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders Bekijk deze video »
Nieuws :
Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

Roy Donders gaat meedoen aan een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, dat meldt 6 Inside. Volgens Patty Brard gaat de zanger op survival in het populaire RTL-programma.

Zingend in de wildernis
Het is een bijzondere stap te noemen voor de stylist, die vooral bekendstaat om zijn liefde voor glitters en huispakken. De zanger lijkt al een hint weg te geven in de videoclip van zijn nieuwe single Al Mijn Maten. Want samen met Wesley Klein zingt hij een duet in de wildernis, zo is te zien in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV