Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog

Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog

Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog "Het weer is niet zo mooi in Hamburg", zo begint Sylvie Meis haar nieuwste vlog. Maar ze kan toch niet wachten op de zomer. Ze heeft een all-time favoriete zomerlook en die wil ze maar wat graag delen met haar miljoenen volgers. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis steekt tong uit naar haters Bekijk deze video » Sylvie Meis gaat als alien door het leven Bekijk deze video »
Entertainment :

"Het weer is niet zo mooi in Hamburg", zo begint Sylvie Meis haar nieuwste vlog. Maar ze kan toch niet wachten op de zomer. Ze heeft een all-time favoriete zomerlook en die wil ze maar wat graag delen met haar miljoenen volgers. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: finish, model, zomer, make-up, hollywood, hamburg, filter, glow, Über, prep, compact, mascara, vlog, brand, maestro, online, sylvie meis, life, bath, sexy


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV