Tom Jansen is eerste Nederlander die slaagt op West Point

Tom Jansen is eerste Nederlander die slaagt op West Point

De jonge Nederlander Tom Jansen (23) beleefde gisteren een memorabele dag. Hij is de eerste landgenoot die afstudeert aan de prestigieuze militaire academie van West Point, in de Verenigde Staten. 'Nu word ik tweede luitenant bij de landmacht.'

Mike Pence
De 985 geslaagden van dit jaar werden toegesproken door vicepresident Mike Pence, die de hoop uitspreekt dat de afgestudeerden zullen strijden voor de vrijheid van henzelf en het nageslacht. Die toespraak is een hoogtepunt, maar het mooiste moment is volgens Jansen als de afgestudeerden hun pet, die ze vier jaar hebben gedragen, in de lucht gooien.

Bekijk de volledige reportage hieronder.

<em>Tom Jansen</em> is eerste Nederlander die slaagt op <em>West Point</em> De jonge Nederlander Tom Jansen (23) beleefde gisteren een memorabele dag. Hij is de eerste landgenoot die afstudeert aan de prestigieuze militaire academie van West Point, in de Verenigde Staten. 'Nu word ik tweede luitenant bij de landmacht.' Sigrid Kaag (D66): 'Enorme zorgen om conflict Amerika en Iran' Bekijk deze video » Mike PenceDe 985 geslaagden van dit jaar werden toegesproken door vicepresident Mike Pence, die de hoop uitspreekt dat de afgestudeerden zullen strijden voor de vrijheid van henzelf en het nageslacht. Die toespraak is een hoogtepunt, maar het mooiste moment is volgens Jansen als de afgestudeerden hun pet, die ze vier jaar hebben gedragen, in de lucht gooien. Bekijk de volledige reportage hieronder.
Nieuws :
Tom Jansen is eerste Nederlander die slaagt op West Point
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Jansen is eerste Nederlander die slaagt op West Point of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV