Klaas Dijkhoff over ov-staking: "Waarom het hele land lastigvallen?"

Klaas Dijkhoff over ov-staking: "Waarom het hele land lastigvallen?"

De ov-staking van dinsdag 28 mei houdt de gemoederen flink bezig, ook in politiek Den Haag. Klaas Dijkhoff (VVD) roept de stakers op om zich te bedenken: "Het punt is duidelijk, er wordt over gesproken. Heel Nederland lastigvallen met een staking gaat je punt niet dichterbij brengen."

Oplossingen
Ook Rob Jetten (D66) betreurt de staking. Hij blijft vanavond in Den Haag en komt morgen te voet naar het werk, "anders was ik met de trein gekomen". Veel mensen zullen naar een oplossing moeten zoeken: zelf met de auto komen, carpoolen met een collega of plaatsgenoot, overnachten in de plaats waar je werkt of in overleg met de baas thuis werken.

Bekijk de hele video hieronder.

Klaas Dijkhoff over ov-staking: "Waarom het hele land lastigvallen?" De ov-staking van dinsdag 28 mei houdt de gemoederen flink bezig, ook in politiek Den Haag. Klaas Dijkhoff (VVD) roept de stakers op om zich te bedenken: "Het punt is duidelijk, er wordt over gesproken. Heel Nederland lastigvallen met een staking gaat je punt niet dichterbij brengen." OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing Bekijk deze video » OplossingenOok Rob Jetten (D66) betreurt de staking. Hij blijft vanavond in Den Haag en komt morgen te voet naar het werk, "anders was ik met de trein gekomen". Veel mensen zullen naar een oplossing moeten zoeken: zelf met de auto komen, carpoolen met een collega of plaatsgenoot, overnachten in de plaats waar je werkt of in overleg met de baas thuis werken. Bekijk de hele video hieronder.
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klaas Dijkhoff over ov-staking: "Waarom het hele land lastigvallen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, vvd, d66, trein, nederland, den haag, politiek, staking, stakers, overnachten, oplossing, klaas dijkhoff, collega, ov-staking, video, overleg, werk, rob jetten


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV