Utopia: Jessie zet Merel aan de kant na seks

Utopia: Jessie zet Merel aan de kant na seks

Utopia: Jessie zet Merel aan de kant na seks Jessie en Merel hebben even geleden in Utopia een spannende nacht samen beleefd. Maar wat Jessie betreft, is dit niet voor herhaling vatbaar. Utopia geen plek voor liefde?Jessie zegt in bovenstaande video van Shownieuws dat Utopia geen plek is voor de liefde en dat hij zich niet aan iemand wil binden. Merel reageert dat ze het een 'rare situatie' vindt. En even na het gesprek als ze weg is bij Jessie, geeft Merel toe dat ze toch wel gek is op hem... Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Jessie en Merel hebben gezoend. Bekijk de beelden. Bekijk deze video » Het is raak in Utopia: Jessie en Merel hebben seks in boot Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Jessie zet Merel aan de kant na seks

Jessie en Merel hebben even geleden in Utopia een spannende nacht samen beleefd. Maar wat Jessie betreft, is dit niet voor herhaling vatbaar.

Utopia geen plek voor liefde?
Jessie zegt in bovenstaande video van Shownieuws dat Utopia geen plek is voor de liefde en dat hij zich niet aan iemand wil binden. Merel reageert dat ze het een 'rare situatie' vindt. En even na het gesprek als ze weg is bij Jessie, geeft Merel toe dat ze toch wel gek is op hem...

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Jessie zet Merel aan de kant na seks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV