Alexander Kristoff wint Ronde van Noorwegen

Alexander Kristoff wint Ronde van Noorwegen

Alexander Kristoff wint Ronde van Noorwegen Na een zinderende eindsprint kwam Alexander Kristoff vandaag als eerste over de finish. Kristoff heeft hiermee de Ronde van Noorwegen weten te winnen. In de laatste kilometer sprintte de uit Noorwegen afkomstige wielrenner zich naar voren met Cees Bol vlak achter hem in het wil. Na de laatste bocht liet hij Bol achter zich en ging hij de strijd aan met Engelsman Ben Swift. Na een nek aan nek sprint kwam Kristoff als eerste met zijn fiets over de streep en sloot hij de Ronde van Noorwegen af als klassementwinnaar. Wil je meer over de Ronde van Noorwegen zien? Bekijk hier dan meer op Gids.tv.
Wielrennen :

Na een zinderende eindsprint kwam Alexander Kristoff vandaag als eerste over de finish. Kristoff heeft hiermee de Ronde van Noorwegen weten te winnen.

In de laatste kilometer sprintte de uit Noorwegen afkomstige wielrenner zich naar voren met Cees Bol vlak achter hem in het wil. Na de laatste bocht liet hij Bol achter zich en ging hij de strijd aan met Engelsman Ben Swift.

Na een nek aan nek sprint kwam Kristoff als eerste met zijn fiets over de streep en sloot hij de Ronde van Noorwegen af als klassementwinnaar.

Wil je meer over de Ronde van Noorwegen zien? Bekijk hier dan meer op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alexander Kristoff wint Ronde van Noorwegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wielrennen, noorwegen, finish, fiets, sloot, alexander kristoff, ben swift, kilometer, ronde van noorwegen, wielrenner, sprint, engelsman


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV