Bridget Maasland wordt afgewezen door kandidate De Zwakste Schakel

Bridget Maasland wordt afgewezen door kandidate De Zwakste Schakel

Bridget Maasland wordt afgewezen door kandidate De Zwakste Schakel Normaal is het Bridget Maasland die de kandidaten afkraakt in De Zwakste Schakel. Ditmaal krijgt ze echter een koekje van eigen deeg. Een vrouwelijke kandidate, die eens een lijst had met 100 vrouwen die ze zou willen zoenen, laat doorschemeren dat ze Bridget wel leuk vond, tot ze haar in het echt zag. Hoe gaat de presentatrice om met deze afwijzing? Bekijk het hierboven. Bekijk ook: Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel Bekijk deze video » Bridget Maasland trekt gezang van kandidaat niet meer in De Zwakste Schakel Bekijk deze video »
TV

Normaal is het Bridget Maasland die de kandidaten afkraakt in De Zwakste Schakel. Ditmaal krijgt ze echter een koekje van eigen deeg. Een vrouwelijke kandidate, die eens een lijst had met 100 vrouwen die ze zou willen zoenen, laat doorschemeren dat ze Bridget wel leuk vond, tot ze haar in het echt zag. Hoe gaat de presentatrice om met deze afwijzing? Bekijk het hierboven.

Bekijk ook:

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland wordt afgewezen door kandidate De Zwakste Schakel of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, lijst, prijs, afgewezen, kandidaten, presentatrice, ring, afwijzing, zoenen, kandidaat, tv-programma, gouden televizier-ring, televizier, televizier-ring, rtl, normaal, nieuws, bridget maasland, rtl 4, youtube-kanaal, DeZwaksteSchakel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.