Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Annie is woest op woningbouwvereniging

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Annie is woest op woningbouwvereniging

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Annie is woest op woningbouwvereniging In Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is te zien hoe Viktor Brand weer een bezoek brengt aan Annie. Ze had het in een eerdere uitzending aan de stok met haar buurman en ze neemt het de woningbouwvereniging heel erg kwalijk dat ze weg moest. Heel boosAnnie laat weten dat ze het helemaal niet naar haar zin heeft op haar nieuwe stekkie. Volgens Annie gaat het ‘slecht, heel slecht’ met haar. “Ik ben heel boos. Ik zou van die vent wel z'n kop in elkaar kunnen timmeren.” Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? gemist? Conny belooft dat ze geen Jomanda meer draait Bekijk deze video »
TV :

In Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is te zien hoe Viktor Brand weer een bezoek brengt aan Annie. Ze had het in een eerdere uitzending aan de stok met haar buurman en ze neemt het de woningbouwvereniging heel erg kwalijk dat ze weg moest.

Heel boos
Annie laat weten dat ze het helemaal niet naar haar zin heeft op haar nieuwe stekkie. Volgens Annie gaat het ‘slecht, heel slecht’ met haar. “Ik ben heel boos. Ik zou van die vent wel z'n kop in elkaar kunnen timmeren.”

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Annie is woest op woningbouwvereniging of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV