Sophie Turner dolblij met rol in Dark Phoenix

Sophie Turner dolblij met rol in Dark Phoenix

Sophie Turner dolblij met rol in Dark Phoenix Sophie Turner is dolenthousiast over haar rol in de nieuwe X-Men-film Dark Phoenix. "Het voelt alsof ik de loterij heb gewonnen", vertelt de Game Of Thrones-actrice in bovenstaande AD-video. "Ik kijk ernaar uit dat het uitkomt." Turner speelt in de film de hoofdrol van Jean Grey en heeft voor deze uitdagende rol diverse stoornissen bestudeerd. Dark Phoenix is vanaf vandaag in de bioscoop te zien. Nieuwe beelden vol actie en mutanten in X-men film: Dark Phoenix Bekijk deze video » Acteurs nieuwe X-Men-film Dark Phoenix feliciteren Duncan Laurence Bekijk deze video »
Film :
Sophie Turner dolblij met rol in Dark Phoenix

Sophie Turner is dolenthousiast over haar rol in de nieuwe X-Men-film Dark Phoenix. "Het voelt alsof ik de loterij heb gewonnen", vertelt de Game Of Thrones-actrice in bovenstaande AD-video. "Ik kijk ernaar uit dat het uitkomt." Turner speelt in de film de hoofdrol van Jean Grey en heeft voor deze uitdagende rol diverse stoornissen bestudeerd.

Dark Phoenix is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sophie Turner dolblij met rol in Dark Phoenix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV