Najib Amhali verloor 350.000 euro door zijn verslavingen

Najib Amhali verloor 350.000 euro door zijn verslavingen

In Van der Vorst ziet sterren gaat Peter van der Vorst op bezoek bij cabaretier Najib Amhali. Hij heeft een zware periode in zijn leven achter de rug, waarin hij verslaafd was aan drank, drugs en gokken. Hiermee verloor Amhali dik 350.000 euro.

Ook verslaafd aan Ibuprofen
Elke maand maakte Amhali dik 2000 euro op aan cocaïne en drank, en daar kwam zijn gokverslaving nog eens bovenop. Dit alles leidde tot een breed scala aan lichamelijke pijntjes: zo zat het in zijn voorhoofd helemaal vast door het snuiven van cocaïne. "Vier of vijf Ibuprofen per dag was normaal, soms werden het er twaalf."

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Najib Amhali</em> verloor 350.000 euro door zijn verslavingen In Van der Vorst ziet sterren gaat Peter van der Vorst op bezoek bij cabaretier Najib Amhali. Hij heeft een zware periode in zijn leven achter de rug, waarin hij verslaafd was aan drank, drugs en gokken. Hiermee verloor Amhali dik 350.000 euro. Najib Amhali maakt speciale Ramadanconference met collega's Bekijk deze video » Ook verslaafd aan IbuprofenElke maand maakte Amhali dik 2000 euro op aan cocaïne en drank, en daar kwam zijn gokverslaving nog eens bovenop. Dit alles leidde tot een breed scala aan lichamelijke pijntjes: zo zat het in zijn voorhoofd helemaal vast door het snuiven van cocaïne. "Vier of vijf Ibuprofen per dag was normaal, soms werden het er twaalf." Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Najib Amhali verloor 350.000 euro door zijn verslavingen
Bekijk hier alle video's en artikelen van Van der Vorst ziet sterren
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali verloor 350.000 euro door zijn verslavingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen