"Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen"

"Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen"

Vanavond gaat het WK vrouwenvoetbal van start met de wedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea. Veel Nederlandse ogen zijn natuurlijk gericht op de Oranjeleeuwinnen, die dinsdag (11 juni) voor het eerst in actie komen. "Natuurlijk maken we kans op de WK-titel."

Kanshebbers en sterspelers
Oud-speelster Leonne Stentler en José van Hoof en journalist Barbara Barend geloven in de kansen van Nederland: volgens Stentler hebben we met Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden zelfs de beste aanval van de wereld. Er zijn echter meer kapers op de kust: Frankrijk, Duitsland en vooral de Verenigde Staten zijn grote kanshebbers op de titel.

Bekijk hieronder het hele fragment.

"Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen" Vanavond gaat het WK vrouwenvoetbal van start met de wedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea. Veel Nederlandse ogen zijn natuurlijk gericht op de Oranjeleeuwinnen, die dinsdag (11 juni) voor het eerst in actie komen. "Natuurlijk maken we kans op de WK-titel." Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk Bekijk deze video » Kanshebbers en sterspelersOud-speelster Leonne Stentler en José van Hoof en journalist Barbara Barend geloven in de kansen van Nederland: volgens Stentler hebben we met Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden zelfs de beste aanval van de wereld. Er zijn echter meer kapers op de kust: Frankrijk, Duitsland en vooral de Verenigde Staten zijn grote kanshebbers op de titel. Bekijk hieronder het hele fragment.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, zuid-korea, duitsland, frankrijk, wedstrijd, actie, verenigde staten, korea, nederland, oranje, live, WK voetbal, favoriet, lieke martens, vrouwenvoetbal, journalist, kust, vivianne miedema, gratis, wk vrouwenvoetbal, fragment, zender, hoof, rtl, aanval, miedema, nieuws, leeuwinnen, start, barbara barend, kapers, oranje leeuwinnen, shanice van der sanden, rtl nieuws, bang, Leonne Stentler, OranjeLeeuwinnen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV