Rafael Nadal wint Roland Garros 2019, bekijk de samenvatting

Rafael Nadal wint Roland Garros 2019, bekijk de samenvatting

Rafael Nadal wint Roland Garros 2019, bekijk de samenvatting Rafael Nadal heeft zondag (9 juni) voor de twaalfde keer in zijn carrière het Franse Grand Slam-toernooi Roland Garros gewonnen. De Spanjaard rekende in de finale in vier sets af met de Oostenrijker Dominic Thiem. De 33-jarige Nadal verslaat de acht jaar jongere Thiem in vier sets met 6-3, 5-7, 6-1 en 6-1. De partij op het gravel van Parijs nam zo'n drie uur in beslag. Vorig jaar was Nadal in de eindstrijd ook te sterk voor Thiem. Nadal is de eerste tenniser ooit die twaalf keer hetzelfde Grand Slam toernooi wint. Je kunt de hoogtepunten van Roland Garros terugkijken op Gids.tv. Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros Bekijk deze video » Rafael Nadal blikt vooruit op twaalfde finale Roland Garros Bekijk deze video »
Tennis :

Rafael Nadal heeft zondag (9 juni) voor de twaalfde keer in zijn carrière het Franse Grand Slam-toernooi Roland Garros gewonnen. De Spanjaard rekende in de finale in vier sets af met de Oostenrijker Dominic Thiem.

De 33-jarige Nadal verslaat de acht jaar jongere Thiem in vier sets met 6-3, 5-7, 6-1 en 6-1. De partij op het gravel van Parijs nam zo'n drie uur in beslag. Vorig jaar was Nadal in de eindstrijd ook te sterk voor Thiem. Nadal is de eerste tenniser ooit die twaalf keer hetzelfde Grand Slam toernooi wint.

Je kunt de hoogtepunten van Roland Garros terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal wint Roland Garros 2019, bekijk de samenvatting of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: parijs, finale, rafael nadal, Roland Garros, toernooi, grand slam, carriere, dominic thiem, zondag, samenvatting, hoogtepunten, nadal, zon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.